torstai 4. marraskuuta 2010

Mans/boys/guys .. whatever you use - jatkoa.

Jatkoa siis miehien miettimiseeni.

Tosiaan, listani millainen olisi unelmani/täydelliseni olisi pitkä, mutta jos edes muutamia listan asioita löytyy, niin ollaan jo matkalla kohti kiinnostumista. Ollessamme ulkona katselemme ympärillemme, kiinnitämme huomiota eriasoihin, katselemme miten ihmiset ovat pukeutuneet, katsomme ettei kukaan aja päällemme, kiinnitämme niin moneen asiaan kuin vain mahdollisesti kykenemme. Jos vastaan tulee hyvännäköinen mies, voisin mennä takuuseen, että siitä riittää keskustelua pitkään sen jälkeen, kun tuo komistus on mennyt ohitse. Mikä tekee miehestä hyvännäköisen? Miksi he useimmat (ainakin mun mielipide) tuoksuvat viettelevän hyvälle, jonka takia vielä enemmän kääntyy pää, silloin ei vain silmät saa nautintoa, vaan myös nenään tuleva tuoksu saa hymyilemään.

Miten näitä sitten voisi lähestyä kadulla, jos ei tahtoisikaan tuon menevän vain ohitse ja katoavan kulman taakse. Minä en tiedä, multa tulee vain tyhmiä ideoita, joita näkee jossain teinileffoissa, kaatuillaan ja muutenkin sählätään niin, että varmasti kiinnittää huomiota, mutta toinen juttu on, että minkälaisella tavalla tuo ihminen sitten näkee tilanteen ja reagoi siihen, on ihan yksilöstä itsestään kiinni oleva asia. Itse toivoisin joskus, että kun hyvännäköinen poika kävelee vastaan, niin olisi pokkaa pysäyttää se ja tervehtiä, ehkä jopa kysyä kuulumisia. Koittaa siis tutustua tuohon ihmiseen, sillä onhan hänkin vain ihminen siinä missä me muutkin olemme, ehkä vain hyvännäköinen sellainen, mutta silti ihminen. Mussa ei ole kyllä rohkeutta siltikään sellaseen, kyllä jos baarissa on, niin välillä lähtee tervehtii jotain poikaa ja kattoo mikä se on meininki.

Vaikeita nää miehet, mut minkäs teet. Nyt alkaa sopivasti simpsonit, joten nyt tämä tyttö siirtyy telkkaria katselemaan.
S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti