lauantai 1. toukokuuta 2010

Klara vappen, hyvää vappua ja silleen.

On aika taas tulla päivittämään tänne vähän tietoja minusta, siis oon oikeesti nii aktiivinen kirjottaa, et ihan naurattaa tää juttu. Ei se mitään, hyvin menee silti, tai niin hyvin kuin voi mennä. Aloitan nyt kertomukseni laivailuista, joka siis tapahtui kahden ihanan neitini kanssa, elikkä Sannan ja Jonnan. Lähettiin käymään hakemas vapuks juotavaa, ehkä vähän pidemmäksikin aikaa. Aamulla lähdettiin ja ai luoja, että väsytti ekaks. Otin kauheet eväkset mukaan laivaan, että jaksaisi odotella ruokailua (jota ei kumminkaan kunnolla tapahtunut)..

Kuvia tuli oteltua aika vähän, melko turhiakin (as u can see), mut otinpa silti kumminki ees jotain kuvia iloksenne. Ainii, sit on pakko mainostaa ihanan ihanaa kynttäni, jonka teki hassu kone @ Kampin kauppakeskus, se on nail print, eli kynsiö on oma, mut kuviota en ole itse tehnyt. Vitsi himottais laittaa kaikki kynnet siin konees, maksaa oisko ollu 19-30e? Joka ei sillee oo nii paha, tai on se, mut himottais silti kovasti. Siis niin, takaisin Viroon. Oltiin siin siellä, lähinnä alkoholia hakemassa ja kyllä sitä ihan kivasti sitten tarttui mukaan. Kantaminen oli kauheeta, niskat jumiutu ja haba kasvoi todella reippaasti (oliski kasvanu).

Kuva alkoholista ja matkustajien kaksi sormea. Kauniita ollaan. Huviksemme päätin lukea tytöille ohjelman ruotsiksi, tässä kuva ohjelmastamme.


Battery on nannaa <3>
(En siis juonu noit kaikkia eilen, noi on kuva vaan irto kamoista, jotka toin Virosta.)Eilen oli ihan mukavaa, onneks sää ei ollu nii huono, ku mitä oltiin luvattu ekana. Minä ja Senja kyllä tiedettiin, ettei mitää sada. En kauheesti kyl juonu eile, yllättävän vähän. Matkustin ensiksi kaverilleni Koivukylään, sieltä sitten jossain vaiheessa iltaa tulinkin keskustaan pyörimään. Pukeuduin army tytöksi, mielestäni näytin ihan hyvältä.


Näinpä näinpä, mutta nyt jatkuu matka kohti uutta ja tuntematonta (ei oikeesti, mut en jaksa istuu enää koneel).

S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti