maanantai 1. helmikuuta 2010

Koeviikko ja mitä minä teen?

Nyt vaan iski se himo, himo tänne kirjoittamiseen ja kuvailemaan ostoksia, sekä muuta mukavaa tänne.
Kuvailen tässä samalla, kun kirjoitan ja mistä sitä alottaisi ja mitä siitä kirjoittaisi. On taas sattunut ja tapahtunut kaikenlaista, koska en ole pitkiin aikoihin kirjoittanut tänne (ainakin tuntuu, että siitä olisi viikkoja ainakin.) Aloitetaan siis helmikuun teksti nyt tällä aiheella, joka on:

En pitänyt tipatonta tammikuuta, mutta nyt onkin vuorossa lähes tipaton helmikuu (poikkeuksena synttärit + wanhojen jatkot/juhlat/whatever)
Nyt siis jää kaikki baarissa alkoholia sisältävät juomat muille, itse en ota kuin limua jos jonnekkin lähden. Tammikuussa tuli otettua tarpeeks ja nyt tuli vaan semmonen olo, että tää on hyvä päätös. Yleisesti ottaen itsehän en juo kauhean paljon, kun lähden johonkin, mutta paljon tai vähän, niin alkoholi on aina alkoholia ja sehän nyt on selvää, että se ei mitään kauheen terveellistä ole (siiderit, viinat yms.) Nyt voisi tässä samalla kokeilla terveysviikkoja, sillä oma ruo
kavalioni on aika.. no miten sen nyt sanoisi, roskaa täynnä? Sen näkee sitten, että pystyykö sitä kaikesta luopumaan samaa aikaan, paitsi että batterystäni en luovu.

Helmikuussa on myös vatsalihas pakko
Elikkä siis tipattoman lisäksi pyrin siihen, että joka päiv
ä tekisin vatsa/selkälihas liikkeitä ja enemmän kuin yhden. Tahdon kesäksi loistavan kropan ja nyt on aika aloittaa sen järjestäminen. Laiskaksi tunnistan itseni, mutta mielestäni jos todella päätän ja ryhdyn tähän, niin toivon myös siinä onnistuvani oikeasti.

Tammikuun alennukset/kaverilta saadut vaatt
eet vuorossa
Tästä nyt on jo aikaa, mutta todella kävin alennukset läpi ja kunnolla.
Matkalla mukaani tarttui mukaan vaikka mitä, sekä ystävältäni, että kaupoista. Olen laiska ja en edes muista mitä kaikkea olen saanut mukaani, mutta joitain suosikkejani kuvailin äsken ja nyt ne tuonkin teille esille. Ensin alennukset, sitte iha muutama kaverilta saatu, ku en jaksa kaikkia alkaa kuvailee, kumminki oli pari pussillista niitä vaatteita.


Ah, kiitos kamera. Hame näyttää tumman siniseltä, mutta se on kyllä musta. Aivan täydellinen löytö mielestäni, olen aivan rakastunut tähän rakkaaseen, se on jo monta kertaa ollut mukanani siellä ja täällä. Hintaa löytyi 19,90 ja Mangosta löytyi, pienen säädön jälkeen.

Seuraava hame löytyi Gina Tricotista, hintaa 9,90 ja piti hetken miettiä, että uskaltaako tuota mukaan ottaa, mutta se sitten söpöili itsensä kassalle asti.

Sitten tulee myös GT:stä osttettu toppi, ihan tavallinen ja hintaa tais olla 4,90

Nyt pari kaverilta saatua, eli mun tän hetken yks lemppari paidoista ja suloinen huppari:


Siinä oli pientä katsausta tästä aiheesta.

Mitä nyt ajattelin kertoa, on että taitaa olla pakko syventyä takaisin ruotsin ihaniin kielioppeihin, jos aikoo huomenna saada hyvän numeron. Tulen nyt pyrkimään siihen, että kirjoittaisin ahkerammin ja enemmän eriaiheista, joita mielessäni pyörii, mutta en vaan onnistu saamaan tänne asti niitä koskaan.

Hang on buddys

-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti