tiistai 23. helmikuuta 2010

Hiihtoloma

Ihanaa, lomaa koulusta. En jaksaisi at the moment käydä ollenkaan koulua, tahtoisin tehdä kaikkea muuta. Oli vieläpä hieno tapa aloittaa loma niin, että tanssi vanhojen tanssit ja siinä sitten olikin, elikä lomalle vain. Lomalla ajattelin oikeastaan vain nukkua, koska ei ole parempiakaan ehdotuksia tullut vastaan.. Sitten vähän "vakavampiin" asioihin:

Helmikuun tavoitteet on nyt lyöty, ei onnistunut. Alkoholia olin juomatta kaksi viikkoa, kunne lähdin baariin ensin vettä juoden, mutta kun huomasin joutuneeni kolmanneksi, niin alkoi maistua vähän alkoholi. Kerran se oli sitten kumottu, niin on nyt tullut muutaman kerran otettua, mutta ei siis mitään kaatokännejä sentään. Mitä tapahtui vatsoille? - Joo sitä mäki mietin, koska mulla oli hyvä alku kyllä niille, mut sit jotenki ne vaan jäi yksinkertasesti, onnistuin tekee säännöllisesti niitä viikon ajan... Mitäs vielä lupailin helmikuulle, ainiin siitä ruokavaliosta. Ruokavalio on ja ei ole parantunut, oon syöny vähän enemmän salaattia ja vähemmän näit pizzoi/kebui yms.

Nämä piti nyt ilmoittaa tässä vaiheessa ja mietin nyt, että mitä sitä keksisi maaliskuulle tavoitteeks, sillä on hyvä joka kuulle asettaa tavoitteita, vaikkei niiden pitäminen onnistuisi, niin ainakin voi kokeilla.. Ehkä voisi kokeilla olla ilman energiajuomia (tai sitte ei). Katsellaan miten käy. Ei nyt kuvia oo teille oikeestaan yhtään, ku en oo jaksanu ottaa, koitan ryhdistäytyä.

-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti