sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Sunnununtai

Hello tältä laiskalta bloggarilta, jota pitäisi vähän kouluttaa, mutta on vaan niin kiire ollut, ettei ole millään muistanut/kerennyt kirjoittelemaan tänne. Taas on paljon tapahtunut kaiken laista ja en tiedä mistä sitä aloittaisi.

Aloitetaan vaikka uudesta tunikastani, jonka ostin vain siksi, että se oli niin halpa. Normaalisti tunika olisi ollut 35e, mutta ostin sen hintaa
n 9e. Tyttömäinen ja moneen tilanteeseen sopiva(ainakin mielestäni).

-warehouse 9e

Nyt on tullut kylmä ja uusi takki pitäisi ostaa, mutta en ole löytänyt mistään itselleni kelpaavaa takkia. Olen tosi huono etsimään mistään takkeja, siis talveksi, koska mielestäni ne ovat aina rumia, jos ne eivät ole rumia, niin ne ovat sitten kylmiä. Apua siis kaivattaisiin todella tämmösissä asioissa, tai ainakin opastusta.

Eilisestä on myös pakko puhua, sillä olin ystäväni kanssa The Soundsin keikalle, elikkä ruotsalaisen pop/rock-bändi. Päädyttiin anniskelu alueelle ja otettiin siellä muutama. Löydettiin sitten täydellinen paikka, sillä näimme hienosti lavalle ja koko esityksen. Kaapelilla oli hyvin porukkaa ja meno oli todella mieletön. Ensimmäiseksi esiintyi lämppäri Matt & Kim, New Yorkin selvästi hullu kaksikko. Bändin musiikki oli hieman omalaatuista, mutta joka tapauksessa se oli hauska ja piristävä. Viihdyttävä esitys, sekä kaverin kanssa taidettiin löytää uus bändi jota kuunnella. Sitten seuraamme liittyi eräs koululaiseni.

(en ole itse ottanut kuvia.)

Nyt päästään itse The Soundsin pariin, joka aloitti siinä 23 aikoihin keikkansa. Hillitön show ja soitti lähes kaikki omat lempparini, sillä vaikka uudesta materiaalista en niin pidäkkään.
Tanssahdeltiin siinä tyttöjen kanssa ja pidettiin kivaa. Keikan päätyttyä lähdettiin kaverinsa kanssa (koululainen meni toisten kanssa samaa matkaa kotiin, sillä sen kaverit oli vielä niin pieni ettei päässy anniskelulle meiän kaa) kohti kotia (mäkin kautta), joka osottautui todella hankalaksi bussien takia. Päästiin silti onneksi kotiin asti ja turvallisesti.

Illan asu vielä
:

Ei mitenkään erikoinen ja ulkovaatteista kuvaa en ottanut, muuta siis:
Huppari: Virosta
Topit: H&M
Farkkulegginssit: Only

Hyvää joulua kaverit!!

-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti