sunnuntai 6. joulukuuta 2009

nelly.com/muut

Olen nyt jo muutaman päivän aikana katsellut innoissani nelly.com vaatteita, sekä myös muiden nettikauppojen antimia. Hirmuinen himo on ostaa kaikkea ihanaa itselleni, mutta kun rahaa ei ole niin paljon, että todella voisi holtittomasti tuhlailla. Töitä onneksi on taas tullut, tai siis vuoroja. Palkkaa odotellessa, hmm.. Miksi se on aina niin, että kun on rahaa, niin ei löydä niin helposti kaikkea ja kun sitä taas ei ole, niin kaikki näyttää niin kauniilta? Se on mielestäni todella hassua. Se johtuu siitä ehkä, että kun on jotain saavuttamatonta sinä hetkenä, niin se näyttää kauniimmalta, mutta kun varaa olisi, niin ei mielenkiintoa enää ole.

Aihe takaisin nettikauppoihin, elikkä tahtoisin tehdä tilauksen, mutta en ole ennen tehnyt ja jännittää monikin asia. Tuleeko vaatteet oikeasti osoitteeseeni, paljonko maksaa jos tulliin jää, onko koko oikea yms. Pitäisi löytää joku, joka on ennenkin tilaillut noista, niin ei tarvitsisi kuumotella (jossa olen hyvä.).. Pitäisi varmaan vain kerätä itseni ja tilata rohkeasti.

Nyt jotain nelly.com tuotteita, jota olen erityisesti kuolannut. (Otan vain yhdestä kaupasta, sillä jos ottaisin kaikista mitä olen katsellut, niin eihän siitä tulisi mitään.)
Pink Icing Bracelet EUR 49,90, Mi Lajki - NELLY.COM
Ihana rannekoru, jossa on suloinen cupcake mukana. Hinta hieman järkyttää minua, mutta ulkonäkö on ylisuloinen, joten voipi olla, että hinnasta huolimatta ostan sen vielä joku kaunis päivä.

Nyt kun on suloinen rannekoru, niin täytyy löytää sille kaveriksi korvikset, jotka ovat myös suloiset.
Niin myös tein ja löysin:
Pink Icing Earring EUR 59,90, Mi Lajki - NELLY.COM
Samaa sarjaa, sekä hintaa.. HUI!

Arkeen vaatteita löytyi myös, joten tässä on ideani kouluun:
Gonda Tunic EUR 34,95, Vila - NELLY.COM
Musta tunika
Tight gr Ice Wedge EUR 42,50, Cheap Monday - NELLY.COM
Farkut
ja koska nelly.comissa ei löydy uggeja, niin laittaisin itse uggit kengikseni, jotka ovat ihanan mukavat.
Aitoja en valitettavasti omista, mutta vielä joku päivä ehkä.

Kestäkää sekavuus, kestäkää se, että kirjoitan harvoin. Vielä joku päivä onnistun aloittamaan paremman blogin ilman kankeita tekstejä.
-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti