torstai 7. heinäkuuta 2011

Rantailua

Tänään hietsu, eilen hietsu - joka päivä hietsu. Moikka moi vaan teille ihanaisille!

Täältä kirjoittelee iloinen Suski teille, tai no ilmoitan kaiken olevan ihan hyvin. Ei ihan hyvin - paremmin. Miksi? Aurinko paistaa ja se saa mut hymyilemään. Ainoa mikä vähän painaa on raha + ibiza liput, joiden kaa on ollu ongelmia, koska en oo palkkaa saanu sillo ku piti. Nyt kumminki taidan keksiä ratkaisun ongelmaan. Ibiza - here I come! (I hope)

Kirjottelen vain tämmösen pienen tekstin nyt, mut illalla ajattelin kyl kirjotella enemmä ja ehkä jopa saada tänne jotain kuviaki. En kästiä, et miten laiska oonkaan noiden kuvien laittamisen kanssa. Ei ole iso vaiva, mut siltä se välillä tuntuu ja en mä kauheesti kyl oo ottanu kuvia täs pariin viikkoon, ainakaa mitää erikoisia .. paitsi himoksella.

Pakko laittaa tää viesti tänne nimettömänä, mut sain eräältä neidiltä tämmösen viestin ja se oli must söpö: "Suski, you can do it< 3 i trust you and have faith in you < 3 you are one of my best friends and a DAMN smart girl!!!!" - eniten nauratti toi viimenen damn smart ... who? me? YES OFC! Ja miks kirjotin ton nyt? No idea, se vaan sopi tähän hetkeen, ku luin ton viestin taas... Ja nyt vilkasin reittioppaaseen, joka sanoi et ala liikuttaa sitä ihraas (haha). Nyt siis menenn!
XOXO
♥S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti